Zyrtare fillon ndertimi i Xhamis së madhe në Prishtinë (Foto)

Kjo xhami e cila do të jetë ndër më të mëdhatë në Ballkan, do t’i ketë katër minare!

“Kjo xhami do të shërbejë për edukimin e popullatës në përgjithësi, do të jetë në shërbim të ardhmërisë së popullit dhe vendit tonë. Do të jetë një vend ku do të mësohet, shpjegohet e kultivohet mirëkuptimi, humaniteti, toleranca, respekti, dashuria e sinqeriteti…

Sot filloi ndertimi i Xhamisë Qendrore e shumëpritur nga Populli i Kosoves