Zyra e Kryeministrit kërkon një mësues të gjuhës shqipe (Dokument)

Zyra e Kryeministrit të Kosovës, ka hap konkurs për një mësimdhënës të gjuhës shqipe dhe serbe.

Sot është hapur konkursi nga Zyra e Kryeministrit Ramush Haradinaj, për mësimdhënës i cili do të organizoj kruset e gjuhës shqipe dhe serbe për zyrtarët e Zyrës së Kryeministrit, raporton Magazina.al

Sipas konkursit, mësimdhënësi do të ketë gjysëm-orari dhe kursi do të mbahet 6 muaj.

Kujtojmë, që nuk janë të rralla rastet kur edhe zyrtarët e lartë kanë shfaqur mungesë të njohurive të gjuhës shqipe./Magazina.al/