Vetëm pak ditë pas tragjedisë që ndodhi në Greqi, një tjetër ishull është përfshirë nga zjarret.

Zjarri i madh ka rënë në ishullin Evia.

Autoritet kanë dhënë urdhër për evakuimin e menjëhershëm të banorëve dhe  të turistëve në dy fshatrat e ishullit, pasi jeta e tyre është në rrezik.