Zeka: Thaçi do ta bëjë edhe Ushtrinë

Presidenti Thaçi deri më sot ka arritur t’i përmbyllë të gjitha proceset e rëndësishme për Kosovën, duke u nisur nga Lëvizjet Studentore, lufta Çlirimtare, Rambujeja e deri tek Shpallja e Pavarësisë së Kosovës. Kështu thotë zëvëndësministri për Komunitete dhe Kthim, Izmi Zeka.

“Prandaj edhe hapi për formimin e Ushtrisë së Kosovës është në vazhdën e angazhimit të tij shtet formues. Kështu që debatet janë krejt të panevojshme, ku Ushtria e Kosovës duhet të bëhet ditë e më parë”, ka deklaruar ai.

Presidenti Thaçi në bashkëpunim me SHBA-të, Bashkimi Evropian dhe NATON, sipas Zekës, ka arritur që ta formësoj shtetësinë e Kosovës.

“Humbja kohë në diskutime e debate veç është bjerrje kohe e atyre që asnjëherë nuk arrinë të vendosin për çështje të rëndësisë së veçantë. Ushtria do të bëhet dhe nuk ka alternativë!”, ka deklaruar zv.ministri Zeka