Zbulohet shkaktari i aksidentit në të cilin u mbytën dy zyrtarët e Ranillugut (Video)

Sipas RTS, veturës së tipit “Toyota Land Cruiser” i ka pëlcitur goma gjatë tejkalimit.

Kjo ka bërë që vetura të dalë nga autostrada Nish-Shkup duke lënë të vdekur dy zyrtarët dhe dy të tjerë të lënduar rëndë.

Gradimir Mikic, kryetar i Komunës të Ranillugut dhe Sasha Aleksic, Kryetari i Asamblesë së këtij qyteti kanë humbur jetën në një aksident trafiku në autostradën Nish-Shkup.

Sipas RTS, veturës së tipit “Toyota Land Cruiser” i ka pëlcitur goma gjatë tejkalimit.

Kjo ka bërë që vetura të dalë nga autostrada Nish-Shkup duke lënë të vdekur dy zyrtarët dhe dy të tjerë të lënduar rëndë.

Në këtë aksident të ndodhur sot rreth orës 12:45 minuta në afërsi të lokalitetit Doljevac, ka mbetur e lënduar edhe bashkëshortja e Mikiç, Vesna Mikiç, e cila thuhet se është jashtë rrezikut për jetë.

Mikiç, e cila thuhet se është jashtë rrezikut për jetë.