Xiaomi ia kalon Apple dhe Samsung duke u bërë celulari më i mirë për 2017

Xiaomi është bërë celulari më i mirë dhe zgjedhja më e mirë për përdorim duke ia kaluar kompanive të mëdha.

Bazuar në studimet e bëra 26% e përdoruesve të Android janë duke kërkuar të ndërrojnë telefonin e tyre në sistemin e ri Xiaomi. Me një numër të madh shitjesh Xiaomi ka rritur të ardhurat e tij me 125% rritje dhe është bërë sistemi më i mirë që përdoruesit e Android dëshirojnë të përdorin. Ky lloj telefoni ka marrë numrin një në shitjet online. Gjithashtu është bërë trndi më i ri në Indi me 10.7 shitje për çerekun e vitit 2016.

Krijuesit e Xiaomi thonë:”Ne krijuam këtë telefon me një vizion për njëteknologji që iu ofrohet të gjithëve. /krokodili.al/