VIZIONI për DRENASIN po përgaditet për fjalime (foto)

“Vizioni për Drenasin” si subjekt politik në përgaditje e sipër sot së bashku me kryetarin Xhavit Drenori dhe kandidatët për asambleist, ka ndjekur një trajnim nën drejtimin e Resul Sinanit, Drejtorin Ekzekutiv të Institutit Kosovar të Medias dhe Komunikimit.

Sipas Drenorit, ai së bashku me kolegët e tij kanë ndar praktikat me Resul Sinanin për përgaditjen e fjalimeve në publiku, të folurit bukur dhe bindshëm në skenë dhe jashtë saj./Drenicapress.info/

Fotografia e Xhavit Drenori

Fotografia e Xhavit Drenori

Fotografia e Xhavit Drenori