Në prag të ndeshjes së kthimit të gjysmëfinales së Europa League mes Valencia-s dhe Arsenal, video më poshtë është duke bërë xhiron e botës.

Në të është një gazetare e cila ishte duke raportuar drejtpërdrejtë nga Mestaja teksa skuadrat po bënin nxehjen në fushë.

Një top ka ardhur nga shumë larg dhe e ka goditur mbrapa koke gazetaren, e cila nuk është dukur më pas atij episodi.

Shpresojmë që ajo të jetë mirë pasi është diçka e turpshme për të gjithë.