Valë masive kanë thyer xhamat e një restoranti në Italinë veriore, në kohën kur vendi është duke u përballur me një stuhi të madhe, vërshimet e së cilës deri më tani kanë lënë së paku 29 të vdekur.

Nga pamjet që mund të shihni, vërehet si punëtorët të zënë në befasi arrijnë të largohen shpejt nga dritaret, kurse njëri nga ta është lënduar nga xhami i thyer, raportojnë mediat botërore.

Pesë pjesëtarë të stafit ishin duke pastruar dyshemenë nga përmbysjet kur shi i madh dhe erë fillon të dëmtojë pjesën e jashtme të restorantit, duke thyer pastaj tërësisht edhe xhamat e lokalit.