Video e rrallë nga paslufta në Baks të Skenderajt

Video të rralla të momenteve të luftës në Kosovë dhe pas saj, na bije t’i shikojmë dhe t’i dëgjojmë jo shumë shpesh.

Një të tillë ka arrit të siguroj drenicapress.info, e cila është bërë menjëherë pas luftës në fshatin Baks të komunës së Skenderajt.

Ndonëse zëri nuk mund të dëgjohet edhe shumë mirë, mësohet se intervista e këtij të moshuari ka të bëjë me rrëfimin për vëllezërit Shaqiri, për Sherifin, Januzin, Brahimin dhe  Latifin, të cilët luftuan kundër okupatorit serb deri në vdekje. Sipas një burimi të portalit, personi që ka dhënë këtë intervistë dhe ka treguar për heroizmin e këtyre vëllezërve është kushëriri i tyre, Qazim Musliu nga fshati Baks i Komunës së Skenderajt. /Drenica Press/