Video e luftës, ja si shpëton komandant Hoxha gjatë luftimeve

Sakrificës dhe guximit të komandantëve ua kanë lakmi të gjithë.

E tillë do të mbetet edhe vepra e komandat Hoxhës, i cili u shqua për guximin dhe trimërinë në luftën e Kosovës, ku nuk kursej asgjë për të mbrojtur vendin në kohën më të vështirë.

Në një video të shpërndarë nga faqja Fakte-Lufta në Kosovë, mund të shihet sesi komandat Hoxha arriti të shpëtoj për një fije floku.