Hoxha Halil Kastrati ka informuar që vetëm sot shoqata të cilën e drejton ai “Jetimët e Ballkanit” kanë dhuruar 7 shtëpi dhe një banesë.

Hoxha Kastrati, ka thënë që mesin e tyre që janë bërë me shtëpi është edhe veterani i luftës Gazmend Ademin nga Mitrovica.

Gazemendi i cili është sëmur nuk ka mund që të mbaj lotët.

Më poshtë e sjellim të plot statusin e Kastratit.