Rrahman Qallapeku nga Tersteniku i Drenasit, sjellë rrëfimin e tij nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës, ku të paktë janë njerëz nga Drenica që nuk kanë dëgjuar për heroizmin e tij gjatë luftës, por sot ka ngelur i papunë ai dhe gjithë familja e tij, madje, pas luftës Kosova është e mbushur me gjeneralë, ndërsa kontributi i Rrahmanit ia kalon shumë gjeneralëve.

Në një intervistë Rrahmani tregon se si ju vra vëllai dhe thuajse gjithë shokët brenda një dite lufte të ashpër, kurse Rrahman Qallapeku luftoj në afërsi me forcat serbe në afërsi prej tre metrash. ku edhe vrau disa ushtarë./DRENICA PRESS/LAJMI.NET/