Veseli e Lushtaku në Likoc para qindra të pranishmëve në ish-Shtabin e Përgjithshëm të UÇK-së (Foto)

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, po merrë pjesë në organizimin e Rinisë së PDK-së në Skenderaj, te vendi i ish-Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së.

Veseli është pritur nga Sami Lushtaku, kryetari i degës së PDK-së në Skënderaj, dhe shumë personalite tjera të kësaj partie dhe jetës publike.

Drenicapress do t’ju mbajë të inforumuar lidhur me këtë organizim.