Veprimi i këtij ministri do ju befasoj, për ne është e pabesueshme

Njeriu që shihni në foto është ministri japonez i Energjetikës.

Ministri Japonez i energjetikës i përulet popullit 20 minuta pa ndërprerë, para mediave LIVE për shkak se ishte ndalur rryma 20 minuta!!!
Kjo është përgjegjësia dhe sinqeriteti para popullit, e cila sjell suksese dhe përparim.