Vellai hero në Kinë mban pas shpine vëllain 1 vjeçar në temperaturën -11 gradë

Ky vogelush mban në koshin që ka pas shpine vëllain e vogel, ndërkohë që temperaturat janë -11 gradë.

Loading...

9-vjecari Jijuejizhu duke mbajtur vëllain e tij 1 vjeç ecen në rrugët malore në Liangshan të provinces kineze. Femijët po shkonin në shtëpin e gjyshit, pasi shtepia e tyre është në ndërtim e sipër. Në foto duket dhe mamaja e cila dhe ajo është e ngarkuar.