Veliu: Kompania për mirëmbajtjen e rrugëve të Skenderajt duhet të jap llogari, pasi nuk i pastruar rrugët (FOTO)

Ka reaguar Beqir Veliu asmableist në Kuvendin Komunal të Skenderajt nga partia Nisma, në lidhje me mospastrimin e rrugëve të Skenderajt nga Kompania “LIRIGZONI” dhe “EL BAU”, të cilat kanë kontratë me komunën e Skenderajt për pastrimin e rrugëve, transmeton Drenica Press.

Në një postim në facebook , Beqir Veliu thotë se “Operatori ekonomik duhet të jap llogari para qytaterëve pse ska dal teren për pastrimin e rrugëve.
Seanca mbahet se shpejti dhe pikerisht për ketë temë do diskutojmë”./DRENICA PRESS/