Vazhdon festa në Skenderaj (VIDEO)

Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve 1-Qershorit, kjo festë ka vazhduar edhe sot në Qytetin e Skenderajt.
Në ambientet e sheshit të qytetit, numër i madhë i fëmijëve të përcjellur me këngë, valle dhe recitale janë argëtuar gjatë ditës së sotme. 

Loading...

Ky organizim i cili ishte edhe një garë për fëmijët në recitim, këndim dhe vallëzim për të fituar shpërblime, u mundësua nga INTEREX në Skenderaj, ku edhe u ndanë shpërblimet:
Vendi i parë biciklet
Vendi dytë set topa
Vendi tretë dyshek deti

Kliko per video: https://web.facebook.com/KomunaSkenderaj/videos/1644543558992875/