Urimi më i bukur që kemi marrë për 10 vjetorin, na vije nga Skocia (Video)

Festa e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës vazhdon të jetë aktuale, dy ditë para kremtës zyrtare.

Në vazhdën e urimeve për 10 vjetor, nga Skocia e largët na vije një urim tejet i bukur.

Nëntogeri kosovar, Ismail Hoxha kishte fatin që të jetë bashkë me kadetët nga Skocia të cilët e nderuan atë dhe neve me këtë urim special për 10 vjetorin e shtetësisë së Kosovës./veriu.info