Ja çka do të thotë të jetosh në qytetet më të populluara në botë.

Deri në vitin 2050, 70% e botës do të jetojë në qytete, sipas disa statistikave që merrën me këtë çështje, shkruan Business Insider, trasnmeton lajmi.net.

Një nga mënyrat që mund të shihet se popullsia nëpër qytete është duke u rritur, është dendësia e popullsisë, apo masa statistikore e ngjeshur nëpër qytete.

Qytetet me dendësi të madhe, ose të mbipopulluara, kanë probleme nga më të ndryshmet.
Ata luftojnë për burime, si strehim dhe hapsirë personale dhe insfrastruktura e tyre është një test për ta.

Këtu mund të shihni se çka është jeta nëpër këto qytete të mbipopulluara. /Lajmi.net/