U bë miliarder që 3-vjeç, sot është një nga më të pushtetshmit e botës

Kur presidenti aktual i SHBA-ve, Donald Trump, mbushi 3 vjeç, ai filloi të fitonte plot 200 mijë dollarë në vit.

Sot Trump është një nga njerëzit më me ndikim në çështjet që kanë rëndësi ndërkombëtare, por ai ka qenë gjatë gjithë jetës së tij një miliarder.

Kur mbaroi kolegjin, Trump merrte nga babai 1 milion dollarë në vit dhe më pas i ati i la Donald Trump pasurinë e tij prej 413 milionë dollarësh.

Pasuria e akumuluar e Donald Trump ka ardhur duke u rritur me kalimin e viteve.

Megjithatë sulmet ndaj Trump lidhur me pasurinë e tij kanë qenë të shumta. Madje së fundmi ai akuzohet edhe për mos pagesë taksash për disa biznese të tij.

Por, Shtëpia e Bardhë i ka hedhur poshtë këto akuza duke i quajtur sulme politike e të papërshtatshme.