Dude Balje është deputetja e Kuvendit të Kosovës e cila di si të jetë në qendër të vëmendjes.

Ajo shpesh provokon me veshjen e saj, teksa rasti i fundit ishin të brendshmet e saj, të cilat u panë ngë të gjithë në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazisë Gjinore, Personave të Pagjetur dhe Peticioneve.

E ftuar në programin “Ftesë në 5”, deputetja lidhur me këtë ngjarje u shpreh:

Jam e bukur sepse, jam e kënaqur me veten kështu si jam.”

Ajo foli gjithashtu për familjen e saj, pasi është nënë e tre fëmijëve, teksa tregoi se ka pasion palestrën.