Banor të një blloku banesor në Skenderaj dhe pronar lokalesh që gjenden në katin e parë pranë çerdhës së qytetit “Nëna Zahide” janë ankuar se banorët e këtij blloku që gjenden në katet e larta po rrezikojnë seriozisht jetën e tyre, duke hedhur mbeturana nga ballkonet e tyre.

Këta banor për portalin Drenica Press thonë se kjo sjellje pa kulturë e këtyre banorëve është bërë shprehi që një kohë të gjatë, ku sidomos lokalet janë në hall, pasi nga hedhja e mbeturinave mund të pësojnë edhe klientët e tyre, shkruan Drenica Press.