Turniri tradicional për nder të “Tre Heronjëve” të fshatit Nekoc është mbyllur dje me një atmosferë të zjarrtë. Shumë tifozë ishin të pranishëm, ku salla ishte e vogël për t’i zënë të gjithë, ku shumë të tillë mbetën jashtë.

Në këtë turnir, që ka një organizim për lakmi, kanë marrë pjesë mbi 100 ekipe nga të gjitha trevat shqiptare.

Ekip fitues u shpall Besniku&Taulanti Qeramik.

Drenicapress sjell video dhe fotografi nga ky turnir fotbolli, e organizatorët meritojnë lavdata për këtë organizim.

Fotografia e Petrit Gashi

Fotografia e Turniri Tre Heronjët Nekoc

 

Fotografia e Turniri Tre Heronjët Nekoc

 

No tags for this post.