Udhëheqësit botërorë janë mbledhur në Washington për t’i dhënë lamtumirën e fundit Presidentit të 41-të të Shteteve të Bashkuara, George H.W. Bush.

Mirëpo pasi që ka hyrë në Katedralen Kombëtare, Presidenti i tanishëm amerikan, Donal Trump, ka pasur një moment të sikletshëm, shkruan Euronews, transmeton Klan Kosova.

Derisa bashkëshortja e tij, Melania Trump, i përshëndeti çiftin Obama dhe Clinton, të njëjtën gjë nuk e bëri edhe Presidenti Donald Trump.