Tronditet Mitrovica: Një gjarpër helmues afrikan po sillet rreth fshatit Vinarc (Foto)

Në fshatin Vinarc të Mitrovicës është fotografuar gjarpri helmues afrikan i llojit Viper.

Loading...

Ky gjarpër konsiderohet shumë helmues dhe personat që kafshohen nga Viper’i vdesin në vend.

Ky është një lloj i gjarpërit të rrallë në Evropë, gjendet vetëm në Afrikë.

Lexuesit e Gazetës Express kanë dërguar foto nga vendi i ngjarjes.