Trishtuese, invalidi i UÇK-së regjistron pamje se si po jeton mes gjarpërinjëve |Vide/Foto

Invalidi i UÇK-së, Hysni Sadiku po jeton në gjendje të mjerueshme.

Pamjet të cilat ka arritur t’i siguroj gazeta Drenica Press shihet jeta e vështirë e invalidit të UÇK-së mes gjarpërinjëve dhe minjëve të shumtë.

Pamja më e fundit është kur brenda shtëpisë së tij, në Pasomë të Vushtrrisë regjistron një gjarpër. Pamje mund t’i shihni në videon më poshtë.

Pos rrezikut nga gjarpërinjët, ai po rrezikohet edhe nga minjë të shumtë brenda shtëpisë ku jeton.

Hysniu në këtë mjerim po jeton se bashku me nënën dhe 4 fëmjët e tij.Të gjithë ata që kanë mundësi t’i ndalin në ndihë Hysniut, le të kontaktojnë më të në këtë numër 044 851 598. /Drenica Press/