Kjo depo nuk ishte prekur nga askush që nga viti 1980 dhe ishte afër rrënimit.

Por Mark Parmenter e shndërroi këtë depo një një shtëpi luksoze dhe thuhet se ka një çmim astronomik, prej 1 milionë paund, trasnmeton lajmi.net.

Kjo ndërtesë është në Angli dhe Parmenter kishte filluar të punonte në transformimin e kësaj ndërtese.
Restaurimi pothuasje zgjati 2 vite dhe tashmë janë publikuar fotot e para të kësaj ndërtese. /Lajmi.net/