Tragjedi, fëmija katër vjeç bie në pus

Tragjedi në Patos, Fëmija 4 vjeç bie në pusin e shtepise dhe gjen vdekjen.

Loading...

Pusi ishte 10 metra i thellë. Ngjarja ne fashtin Ruzhdije të Patsoit,

Zjarrëfikësit kanë nxjerrë trupin e pajtë nga pusi.