Thaçi urdhëron tërheqjen e Alma Lamës nga posti i ambasadores

Ish-deputetja e Vetëvendosjes dhe me pas edhe e LDK-së, Alma Lama, e cila ishte emëruar ambasadore në verën e vitit 2016, nuk do të jetë ambasadore e Kosovës në Itali.

Dokumenti tregon dekretin e nënshkruar nga presidenti Thaçi, ku urdhërohet tërheqja e saj.

Loading...

Lama mbulonte edhe punën diplomatike me Vatikanin.