Tensionohet situata, rrahen simpatizantë të PDK-së dhe AKR-së (Foto)

Festa në Mitrovicë ka eskaluar në dhunë fizike mes sipmatizantëve të dy partive.

Loading...

Magazina.al, raporton se në Mitrovicë janë rrahur mes vete simpatizantë të PDK-së dhe AKR-së.

Për këtë kanë ndërhyrë edhe njësia speciale e policisë së Kosovë.

Kujtojmë që PDK dhe AKR pritet të shkojnë në balotazh në Mitrovicë.

Magazina.al, ju sjell pamje nga sheshi i Mitrovicës ku ndodhi rrahja fizike mes simpatizantëve të dy partive.

Ndryshe, sipas rezultateve të votimit PDK i ka 29%, ndërsa AKR 27%.