Të rinjtë e Llapushnikut me aktivitete humanitare për festën e Fitër Bajramit (FOTO)

Me iniciative te faqes “Gryka Llapushnikut” dhe me ndihmen e njerëzve të vullnetit të mirë, janë ndihmuar 11 familje me pako ushqimore me rastin e Fiter Bajramit, shkruan Drenicapress.info

Loading...

Këto pako janë shpërndarë në disa fshatra të komunës së Drenasit.

Iniciator të këtij aktiviteti humnatitar janë Egzon Gashi, Herolind Thaci, Nasip Gashi, Durim Thaci dhe Labinot Gashi.

Labinot Gashi, njëri nga pjesëmarrësit e këtij aktiviteti, ka dhënë detaje për këtë aktivitet humanitar.

“Ne fillim ne kishim mbledhur të holla vetëm për tri familje, por me ndihmen e Zotit dhe njerëzve të mirë kemi arritur që ky numer të shkoj në 11. Stafi i faqes “Gryka e Llapushnikut” ka në mesin e saj djem kryesisht të rinjë në moshe, por vullneti për të ndihmuar dhe për të punuar nuk mungon”, ka thën Gashi./Drenicapress.info

Fotografia e Gryka Llapushnikut

Fotografia e Gryka Llapushnikut

Fotografia e Gryka Llapushnikut

Fotografia e Gryka Llapushnikut

Fotografia e Gryka Llapushnikut