Të premten inaugurohet Kompleksi Memorial në Marinë të Skenderajt

Nën patronatin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, do të inaugurohet Kompleksi Memorial në Marinë të Skenderajt.

Manifestimi mbahet të premten me 5 tetor 2018 në ora 11:00, në hapësirat e Kompleksit. Inaugurimi bëhet pas rivarrimit të 154 heronjve dhe dëshmorëve të ZO të Drenicës, e që përmbyllet në ditën e inaugurimit, me rivarrimin e heronjve të kombit; Ilaz Kodra, Mujë Krasniqi dhe Abedin Rexha.