Më 30 tetor në Drenas do të mbahet Konventa për hapjen e zgjedhjeve në PDK – dega Drenas.

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka bërë të ditur se në hapjen e zgjedhjeve të pranishëm do të jenë edhe Kadri Veseli, kryetar i PDK-së, si dhe drejtues të tjerë të lartë të Partisë Demokratike të Kosovës.

Konventa mbahet në restorant “Hajdini” në Drenas, kati i dytë, duke filluar nga ora 16.00.