Deontay Wilder dhe Tyson Fury u ndan në barazim, në një nga luftat më interesante në historinë e boksit.

E drejta e rimeçit i takon të dy palëve, përveç nëse Wilder dëshiron të ndeshet me dikë tjetër.

Pas përfundimit të ndeshjes, të dy boksierët nuk e kanë mohuar e as pohuar se mund të ketë një ndeshje të përsëritur mes tyre. Fury konfirmoi se një vendim të tillë do ta marrë pasi të përfundojnë festat e fundvitit.