Do të befasoheni me gjestin human të këtij njeriu nga Drenica (FOTO)

Banori i fshatit Plluzhinë Sokol Halili me buxhetin e xhepit të tij ka marrë iniciativën që të rregulloj varrezat e fshatit Plluzhinë dhe Ticë, transmeton Drenica Press.

Sipas burimeve të Drenica Press, Sokol Halili ka instaluar ndriqimin e varrezave të fshatit të Plluzhinë e poashtu më parë ka instalur sistemin e ujitjes për drunjët derkorues që ka mbjellur rreth varrezave./DRENICA PRESS/