Taksa prej 100% për produktet serbe dhe të Bosnjës po vazhdon ende.

E Dogana e Kosovës ka dhënë shifra zyrtare rreth dëmeve që ka pësuar Serbia e Bosnja pas vendosjes së taksës prej 100%.