Takohen dy Hashimët – I vërteti dhe imituesi (Foto)

E kemi parë thuajse çdo javë në ekranin televiziv se si e imiton presidentin e vendit Hashim Thaçi.

Tashmë Halim Berisha e takoi edhe personalisht personazhin që e inspiroi për skeçet e tij humoristike, madje në bazë të fotografisë duket se edhe kanë pirë kafe bashkë.

“Për qef” dhe “Cili”– është përshkrimi që aktori i ka dhënë imazheve të postuara në rrjetin social Facebook.

“Cili”

“Për qef”