Tahiri tregon se a e punësoi baballakun e tij

Gjatë intervistës së tij në emisionin Interaktiv i pari i Vushtrrisë Xhafer Tahiri ka sqaruar edhe rreth një pyetje të shtruar nga moderatori i emisionit, pyetje kjo me burim nga një qytetar e që ka të bëjë me punësimin e një familjari të tij në QMF.

Loading...

Është fjala për vjehrrin e tij, z.Mexhit Përçuku, për të cilin Tahiri thotë se e transferoi nga Komuna në QMF, për t’u ikur gojëkqinjëve.

Ai po ashtu ka shtuar se këtu nuk asgjë kundërligjore dhe se vjehrri i tij ka punuar në Komunë qysh para se të lindte ai.