Shkruan Halil Kastrati

Shume prekese Rasti me i rende deri tani te Jetimat e Ballkanit

“ Ta kisha pasur nje femije ndoshta nuk do te isha keshtu “ 

Miftar Gigollaj nga fshati Lubizhde e Hasit – Prizren, jeton vetem me bashkeshorten e tij, nuk kane femije

“Plaken nuk e kam ketu, ka dale ne Prizren me shtri doren mos po na ndihmon dikush😢, jemi te harruar nga krejt “

Historia e tij me te shti ne dhe per se gjalli

E gjetem ne nje dhome me kushte te mjerueshme

Ne sot ja nisem ndertimin e shtepise se re

O Zot, mos na sprovo me ate qe nuk mundemi

Video shume prekese e kesaj familje do te behet publike s shpejti