Surprizë e madhe: Veterani i luftës nga Drenasi bëhet me banesë të re (Video)

Veterani i luftës nga Drenasi, Izet Mehmeti, me bashkëshorten dhe dy fëmijët e tij nga fshati Poklek i Drenasit bëhet me banesë të re!

E gëzofshi banesen e re!

Suprizë e madhe, emocione gëzimi…

Shikoje dhe shpërndaje që ta shohin të gjithë dhe të jemi sa më human.