Super Kosova, Azerbajxhani po pëson debakël (VIDEO)

Nuk ndalet Kosova

Vjen edhe goli i tretë dhe është një gol për t’u mbajtur në mend i i mbrojtësit Amir Rrahmani, në minutën e 61’të.