Sot një vit vdiq ky policë, njeri shembull në Drenicë!

Sot bëhen një vit kur pjestari i Policisë së Kosovës, Tahir Çitaku, nga fshati Qubrel i Skenderajt pati ndërruar jetë nga një sulm në zemër, transmeton Drenica Press.

Vdekja e Tahirit kishte tronditur gjithë shoqërinë e tij dhe opinion e gjerë nga Drenica, që e kujtojnë si një policë të shkëlqyeshëm, një sportist të dalluar, një person i matur dhe i resptektuar nga të gjithë dhe një humorist briliant, transmeton Drenica Press.

Me të marrë lajmin për vdekjen e Tahir Çitakut thuajse gjithë personalitet të policisë, të KF Drenicës, KV Drenicës e shumë sportist e politikan të Skenderajt kanë shprehur dhembjen e tyre për ndarjen nga jeta të Tahir Çitakut, duke ngushëlluar familjen Çitaku.

Tahir Çitaku njihej si një tifoz i flaktë i klubit futbollistik Drenica, dhe klubeve të tjera sportive të Skenderajt.

Image result for tahir citaku

Image result for tahir citaku

Image result for tahir citaku