Sot ndahen çmimet për muzikë

Sot prej orës 11:00, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në një ceremoni solemne do të bëjë ndarjen e Çmimit Kombëtar për Veprimtari Jetësore “Niketë Dardani” për vitin 2017 dhe çmimeve tjera vjetore për muzikë.

Çmimet ndahen në bazë të Rregullores për Dhënien e Çmimit Kombëtar për Veprimtari Jetësore “Niketë Dardani” dhe Çmimeve për Vepra Muzikore.