Sot bëhet hapja e aeroportit të ri në Stamboll, thjeshtë i mahnitshëm!

Sot pritet të bëhet hapja e aeroportit të ri të Stambollit.

Për arritjen e ndërtimit të këtij aeroporti ‘Istanbull Jeni Havalimani’ ishin ndarë afro 10.5 miliardë euro.Punimet në këtë aeroport kanë nisur që nga qershor i vitit 2014 dhe deri më tani ka përfunduar faza e parë nga katër faza të ndërtimit sa janë gjithsej.

Inaugurimi i aeroportit bëhet sot, ku të pranishëm do të jenë lider të shumtë nga bota. Aeroporti i ri në Stamboll është në gjendje të pranojë 90 milionë pasagjerë brenda vitit./Indeksonline/