Temperatura të ulëta po shënohen në vendin tonë. Nga -4 deri në -7 janë temperaturat që kanë lëvizur sot në territorin e Republikës së Kosovës.

Mirëpo, ditë të ftohta pritet të jenë nesër, sidomos pasnesër.

Sipas weather, moti të hënën pritet të shkoj deri në -14 gradë celcius.

Do të fryjë erë nga verilindja dhe veriperëndimi me shpejtësi 1-8m/s.