Skenderaj nesër në mungesë të rrymës

KEDS përmes një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të energjisë elektrike në disa fshatra të Komunës së Skenderajt, transmeton Drencia Press

Loading...

Në njoftimin e KEDS thuhet:

Më 13.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Ternafci (Kodi: 74000012)prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

 

Më 13.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Likofci(Kodi: 74000001)prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fhstrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.