Skenderaj, në turneun “Kupa Pavarësia” triumfuan Vëllezërit Rrustemi (FOTO)

 

Loading...

Për nder të festës së 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, u mbajt turneu, “Kupa Pavarësia”  në futboll të vogël.

Në këtë turne morën pjesë gjithsej 18 ekipe.
Dy ruandet e para u zhvilluan me datën 16.02.2018, ndërsa gjysëmfinalja dhe finalja kaluan në natën e 17 shkurtit.

Në finale u përballën Vëllezërit Rrustemi – ETC Mitrovicë, në të cilën triumfuan Vëllezërit Rrustemi.

I pranishëm në finale ishte edhe kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, i cili ndau medalje dhe kupë për fituesit./Drenicapress.info/

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna SkenderajFotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj