Skenderaj, këto vende pa rrymë

Fotografi nga mjeshtri Sefer Aliqkaj

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të energjisë elektrike në Skenderaj, transmeton Gazeta Drenica Press

Në njoftimin zyrtar thuhet:

Më 12.10.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishta. /Drenica Press/