Skenderaj, këta janë këngëtarët dhe instrumentistët e rinjë të pranuar nga Ansambli Drenica (FOTO)

Ansambli “Drenica” Skenderaj, sot me datën 20.10.2017, mbajti audicionin për te cilin ishtë njoftuar ditë më parë, transmeton Drenica Press.
Në emër të Ansamblit falënderojmë të gjithë ata qe ishin pjesëmarrës ne këtë audicion.
Juria e përbërë nga anëtarët profesionist të Ansambli “Drenica” Skenderaj vendosi qe emrat e cekur më poshtë janë kandidatet qe kanë kaluar audicionin:
1. Lorida Syla
2. Elemedina Butyqi
3. Alketa Veliu
4. Dorentina Gucati
5. Delvina Kadriu
6. Vojsa Kadriu
7. Fjolla Kadriu
8. Jetmir Isufi

Mirë se vini, ju dëshirojmë suksese, kurse ata qe nuk patën mundësin qe sot ta kalojnë këtë audiocion shihemi ne audicionet tjera.

Fotografia e Ansambli Drenica Skenderaj